Höstlöpningen håller i sig

Höstlöpningen håller i sig än och jag är så glad att jag lyckats hålla igång träningen. Jag har haft en liten förkylning som gjort att jag hållit mig borta ett par veckor men jag kom igång direkt så jag är väldigt stolt över mig själv.

Tidigare har jag alltid slutat springa på hösten så fort en förkylning kom och jag ska inte sticka under stolen med att det var lite småsegt de första två gånger man kom ut efter förkylningen men nu rullar det på riktigt bra.

Jag har tidigare haft problem med löpningen under hösten och vintern och inte riktigt kommit igång igen förrän i slutet på februari eller början på mars (oftast för att man då börjar få vittring på våren och nya löpsäsongen). Men varje gång har jag önskat att jag inte slutade springa över vintern för det tar ett tag att komma tillbaka dit man var.

Nu ser det dock lovande ut och man har vänner att springa med också så november och december ser ut att vara spikat och klart så länge jag inte blir sjuk eller skadad!