Imponerande bäddsoffa i stugan

Bäddsoffa

Stugan vi bor i är väldigt trevlig och rymmer väl egentligen upp till 4 personer i vanliga bäddar. Däremot finns det även en bäddsoffa i stugan som påminner väldigt mycket om modellen ovan, den är faktiskt så lik att jag undrar om det inte är exakt samma modell.

Bäddsoffan agerar som vanlig soffa och är faktiskt skön att sitta i för att vara en bäddsoffa. Jag visste inte ens att det var en bäddsoffa innan min partner berättade det för mig.

Hur som helst så hade vi besök av bekanta och deras barn och vi behövde extra bäddar. De hade tagit med sig luftmadrasser men eftersom soffan kunde göras om så valde vi att satsa på det istället. Jag provlåg bädden och måste säga att jag är imponerad.

Vi har funderat på att själv köpa en bäddsoffa att ha i vårt extrarum där hemma och även om modellen ovan nog är för stor så ska jag helt klart leta efter något liknande när jag kommer hem.

Ta en titt själv på utbudet som finns på http://xn--bddsoffor-v2a.nu för det verkar som man kan få en relativt bra variant för ca 5000 kronor.