Jag har provat CS:GO

Counter-Strike-Global-Offensive

Jag har provat CS:GO (Counter Strike: Global Offensive) som är det senaste i raden av CS-spel som kommit genom åren.

Det är inte så att jag spelar datorspel speciellt ofta och nuförtiden rör det sig om någon enstaka gånger om året när jag får tid och ro att spela lite. Det som förvånade mig allra mest är hur duktig jag fortfarande är, även om jag senare kom på att där är någon form av matchmaking som tar hänsyn till hur duktig man är.

Jag började spela CS på högstadiet och då var det en mod till vanliga Half-Life. Jag tror det var runt Beta 5 som jag började spela och jag fick det från någon speltidning jag köpte. Idag är det helt annorlunda och betydligt bättre än då 🙂

Kul att prova på i alla fall och kanske får jag lite mer tid över snart igen.