Jag letar campingbord…

Jag är i behov av ett campingbord och jag har letat på många lokala affärer men det verkar som det är svårt att hitta ett, i alla fall så här års innan campingsäsongen dragit igång.

Jag surfade runt lite på nätet och hittade campingbord.nu, och där listas några e-butiker som verkar sälja året runt. Utbudet av bord är dock inte alls så bra som jag hade önskat. Förstår faktiskt hur jäkla svårt det ska vara att hitta en affär eller e-butik som faktiskt har ett bra utbud på campingbord och säljer dessa året runt.

Jag hittar även hela sett med stolar och bord i ett. Där man typ förvarar stolarna inuti bordet vilket gör att det tar mindre plats och allt det. Men jag är inte behov av stolarna och jag har ingen större lust att betala extra för att det väger lite.

Känner ni till något bra och billigt campingbord så hojta gärna till!