Nu åker vi mot Sandviken i Blekinge

Nu bär det av till en veckas semester i Blekinge där vi hyrt en sommarstuga. Det är i Sandviken, strax utanför Sölvesborg som vi kommer att befinna oss och jag hoppas verkligen att vädret ska bli bra.

Bilden ovan är tagen på bryggan i Sandviken och visar hur klart vattnet kan vara där. Sandviken är en populär badstrand dit många Sölvesborgare tar sig så fort det är fint väder och precis intill ligger en stor stugby där vi har valt att hyra.

För några år sedan hyrde vi en annan stuga i samma område och det var fantastiskt trevligt. Vi tog med oss cyklarna och kunde ge oss iväg på trevliga utflykter och det är även enkelt att ta sig in till Sölvesborg med cykel, speciellt nu när även en gångbro/cykelbro ska göra avståndet till Sölvesborg centrum ännu kortare.

En positiv faktor med just Sandviken är vädret som ofta är mycket bättre än vad inlandet har en mil inåt. Det gör även att väderprognoser från SMHI oftast är helt fel och istället för regn kan man ha klart väder till växlande molnighet.

Tar med dator och så, så det kanske blir ett blogginlägg medan vi är där.