Resa till Köpenhamn med företaget

Vi ska resa till Köpenhamn i höst med företaget och delta på en konferens där. Det kommer pågå i två dagar totalt sätt så vi har fått boka hotell då det är orimligt att flyga hem alla och sen tillbaka dagen efter. Istället kommer vi få passa på att njuta av Nordens huvudstad och umgås tillsammans på ett sätt som vi annars inte skulle gjort.

Det är redan i början av September som vi ska dit så jag hoppas personligen att det är varmt nog att kunna njuta av uteservering på lunchen och kanske även kunna sitta under IR-värmare på kvällen och dricka några härliga danska öl.

Jag har varit med och planerat vilket hotell vi ska bo på. Jag gillar starkt Nyhavn som bilden ovan visar och Ströget med alla affärer och restauranger slutar bara ett stenkast härifrån. Dessutom är konferensen även här så att bo vid Nyhavn känns självklart.

Det fanns många hotell i Köpenhamn att välja mellan och företaget har inget intresse av att lyxa till det för mycket men samtidigt kan vi ju inte bo under vilket tak som helst. Vi hittade ett företagsvänligt hotell precis runt hörnet på Nyhavn med en standard på fyra stjärnor som vi alla tror blir riktigt bra. Man får ju givetvis betala för läget med det är samtidigt inga konstiga summor det rör sig om.