Rosenrot mot trötthet efter jobbstart

Rosenrot Arctic RootHar precis börjat jobba efter semestern och egentligen bara hunnit vara igång i lite mer än en vecka innan jag kände hur jag började bli trött och stressad som en mental utmattning. Jag tycker det är konstigt för jag har ändå haft 3 veckors semester så jag borde vara utvilad och taggad för att börja jobba men allting känns bara jobbigt.

Jag har sökt runt efter kosttillskott som kan hjälpa mig med detta och eftersom det fortfarande är sommarhalvår så kan det knappast vara D-vitaminbrist. Detta är säkert psykologiskt men jag hittade rosenrot och ginseng som båda verkar vara intressanta preparat för att pigga upp vardagen lite.

hemsidan Allt om Rosenrot kan du läsa om vad rosenrot är och ginseng påminner om detta på många sätt och vis även om ginseng nog fungerar mer som koffein och piggar upp vanlig trötthet så kommer jag köra på både och.

Rosenrot ska ha använts av människor som läkemedel långt tillbaka i tiden så det kan vara värt att prova faktiskt. Jag kommer beställa två paket med rosenrot och ett paket med ginseng så får vi se vad som händer.

Enligt betygen på produkten så verkar det fungera riktigt bra.